Løfter Granzow AS til nye høyder

Vil gjøre suksess med et marked i endring

10. mars 2016 – MedlemsnyhetTross tøffe tider satser Granzow friskt for å styrke sin posisjon i markedet. Med seg på laget har de fått Rune Synstelien, som nå er firmaets nye salgssjef.

Den nye salgssjefen har 24 års erfaring fra trykkluftbransjen og han har blant annet jobbet mye med kompressorer og ettermarkedsutstyr. Nå er han klar for å ta Granzow et steg videre.

– Det er et tøft marked for tiden, særlig når det kommer til olje og offshore. Mitt mål for Granzow er likevel at vi skal vokse oss større, sier han.
Dette vil Synstelien gjøre ved å satse på landbasert industri og særlig vil han at Granzow skal vokse hos sine hovedagenturer som blant annet Boge.
– Ved å være mer synlige i markedet, utvikle de ansatte og ha de riktige produktene har jeg stor tro på at vi kan lykkes, sier salgssjefen.

Synstelien påpeker at Granzow leverer produkter med kvalitet fra gode leverandører. Han fastslår også at det er høy kompetanse blant firmaets tolv ansatte.

– Vi er positivt innstilt, men det er klart vi står overfor en rekke utfordringer nå som markedet blir tøffere. Likevel skal vi jobbe hardt for å få tak i de som vil investere sammen med oss, avslutter Synstelien.