ECOline-BOGEs SENESTE KOMPRESSORSERIE

ECOline – BOGE`s siste kompressorserie

I mange, mange år har du kunnet kjøpe BOGE kompressorer fra Granzow.

Vi anser BOGE for å være et førsteklasses merke, som er din garanti for kvalitet. Med andre ord, et Premium produkt som vanligvis har vært av interesse for dere som har en produksjon som går mange timer og / eller der driftsavbrudd  og produksjonsstans koster mye penger. Som noe nytt kan du få nesten den samme høye kvaliteten, men i en mindre og billigere versjon.

BOGE ecoline skruekompressorer gir deg god valuta for pengene. Du får en tyskprodusert kompressor med moderne velkjent kompressorkontroll: Base Control. Det gir deg de ideelle forholdene til – når som helst – å koble til et annet system med Focus 2.0 -kontroll.

Kompressoren er utstyrt med en effektiv kjøletørke, som vanligvis ikke er standard i dette segmentet. Kjøletørken gir en lavere trykkduggpukt ut fra kompressoren, noe som betyr at det er mindre fukt i luften ut av rørnettet.

Base Control

BOGEs Base Control tilbyr deg – i tillegg til de grunnleggende funksjonene til en kompressorstyring – automatisk frostsikring og lekkasjemåling som standar. Displayet viser driftsvariabler og status for systemet ditt.

Strømbrudd og automatisk omstartfunksjon etter strømbrudd kan også stilles inn. Base Control, som navet antyder, gir sluttbrukeren mye krontroll og innsikt.

BOGE ECOline

Gjennomtenkt design: Optimal kjølesirkulasjon gjennom et lydisolert med innebygd bryterskap og inntaksfilter. Lavest mulig trykkfall takket være at skruen er koblet direkte til oljeseparatoren.

Overlegen kontroll: Å bytte til den mest økonomiske driftsmodusen og sikre sikker drift av kompressoren er Base Controls oppgave med sitt intelligente kontroll- og overvåkningskonsept, som er standard. Individuelle feilmeldinger, permanente tempratur – og trykkdisplayer og kompressorens frostvaktbeskytter er bare noen av funksjonene.

Tysk grundighet: Skruen i ECOline- serien er produsert etter de høyeste standarene i Tyskland. Takket være BOGE`s produksjonsteknologi med høy presisjon for skruen, tilbyr den de høyere FDA og forbedret spesifikke ytelser over andre i samme segment.

Nedenfor ser du spesifikasjonene på alle BOGEs modeller i ECOline-serien.

Besøk vår hjemmeside www.granzow.no for mer informasjon eller kontakt oss på TLF: 67136980

Eco-line

Prenumerera på nyhetsbrev